График работы call-центра:

пн вт ср чт пт
9:00 - 20:00
сб
10:00 - 16:00
вс
10:00 - 16:00
фирменный магазин
г. Киев, ул. Никольско-Слободская, 4В
точка выдачи
г. Киев, ул. Академика Булаховского, 2/1
Каталог
Imprese Согласие на обработку персональных данных

Продовжуючи оформлення замовлення Ви:

Відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2011 р. за № 2297-VI із змінами та доповненнями  (з повним текстом закону ви маєте можливість ознайомитись за посиланням http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17) надаєте згоду на обробку Ваших персональних даних, що містяться у даному замовленні та/або в документах, що складені на його виконання, та включення їх до бази даних продавця (постачальника). Обробка персональних даних здійснюється виключно для виконання даного замовлення.

Ознайомились положеннями Законом України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI із змінами та доповненнями. 

Хиты продаж
Код: 176995
5 лет гарантии от производителя
Картридж «Sedal»
Экономия воды
Твердое хромирование
В наличии
Смеситель

Imprese Smart Bio ZMK051901151

11 961 грн
Код: 176972
5 лет гарантии от производителя
Картридж «Sedal»
Экономия воды
Твердое хромирование
В наличии
Смеситель

Imprese Daicy 55009-U

4 443 грн
Код: 176973
5 лет гарантии от производителя
Картридж «Sedal»
Экономия воды
В наличии
Смеситель

Imprese Daicy 55009S-F

6 348 грн
Код: 177855
5 лет гарантии от производителя
Картридж «Sedal»
Экономия воды
По запросу
Смеситель с фильтром

Imprese Daicy 55009S-F + Ecosoft Standart MO550ECOSTD

Код: 177046
В наличии
Смеситель

Imprese Podzima Zrala ZMK02170802

10 540 грн
Код: 177323
5 лет гарантии от производителя
Картридж «Sedal»
Экономия воды
Твердое хромирование
3 режима ручного душа
В наличии
Смеситель

Imprese kit20080 Комплект

4 800 грн
Код: 177048
5 лет гарантии от производителя
Картридж «Sedal»
Экономия воды
В наличии
Смеситель

Imprese Breclav White 85245W

7 238 грн
Код: 176829
5 лет гарантии от производителя
Твердое хромирование
Легкая очистка
Регулируемый угол наклона лейки
3 режима ручного душа
В наличии
Смеситель

Imprese Centrum Т-15082

6 729 грн

Все товары

Скрыть