График работы call-центра:

пн вт ср чт пт
9:00 - 20:00
сб
10:00 - 16:00
вс
10:00 - 15:00
фирменный магазин
г. Киев, ул. Никольско-Слободская, 4В
точка выдачи
г. Киев, ул. Академика Булаховского, 2/1
Каталог
Imprese Согласие на обработку персональных данных

Продовжуючи оформлення замовлення Ви:

Відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2011 р. за № 2297-VI із змінами та доповненнями  (з повним текстом закону ви маєте можливість ознайомитись за посиланням http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17) надаєте згоду на обробку Ваших персональних даних, що містяться у даному замовленні та/або в документах, що складені на його виконання, та включення їх до бази даних продавця (постачальника). Обробка персональних даних здійснюється виключно для виконання даного замовлення.

Ознайомились положеннями Законом України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI із змінами та доповненнями. 

Хиты продаж
Код: 176995
5 лет гарантии от производителя
Картридж «Sedal»
Экономия воды
Твердое хромирование
В наличии
Смеситель

Imprese Smart Bio ZMK051901151

Акция: Скидка -5% при покупке от двух товаров
10 868 грн
Код: 176972
5 лет гарантии от производителя
Картридж «Sedal»
Экономия воды
Твердое хромирование
В наличии
Смеситель

Imprese Daicy 55009-U

Акция: Скидка -5% при покупке от двух товаров
2 795 грн
Код: 176973
5 лет гарантии от производителя
Картридж «Sedal»
Экономия воды
В наличии
Смеситель

Imprese Daicy 55009S-F

Акция: Скидка -5% при покупке от двух товаров
3 493 грн
Код: 177855
5 лет гарантии от производителя
Картридж «Sedal»
Экономия воды
В наличии
Смеситель с фильтром

Imprese Daicy 55009S-F + Ecosoft Standart MO550ECOSTD

Акция: Скидка -5% при покупке от двух товаров
7 211 грн
Код: 177046
Под заказ
Смеситель

Imprese Podzima Zrala ZMK02170802

Акция: Скидка -5% при покупке от двух товаров
Код: 177323
5 лет гарантии от производителя
Картридж «Sedal»
Экономия воды
Твердое хромирование
3 режима ручного душа
В наличии
Смеситель

Imprese kit20080 Комплект

Акция: Скидка -5% при покупке от двух товаров
2 760 грн
Код: 177048
5 лет гарантии от производителя
Картридж «Sedal»
Экономия воды
В наличии
Смеситель

Imprese Breclav White 85245W

Акция: Скидка -5% при покупке от двух товаров
6 866 грн
Код: 176829
5 лет гарантии от производителя
Твердое хромирование
Легкая очистка
Регулируемый угол наклона лейки
3 режима ручного душа
В наличии
Смеситель

Imprese Centrum Т-15082

Акция: Скидка -5% при покупке от двух товаров
5 003 грн

Все товары

Скрыть